Advanced
Solutions.

OVER ONS

Snel groeiend product ontwikkelingsbureau

Wij helpen onze klanten hun productidee te realiseren, met als resultaat een productontwerp dat klaar is voor productie. ADSO biedt het totaalpakket van engineering, ontwerp, ontwikkeling en productie, en dat alles onder één dak.

Dat is wat ons zo uniek maakt. De volledige productontwikkeling gebeurt door één partner.

Dit aspect gaat gepaard met heel wat voordelen voor onze klanten: ze winnen enorm veel tijd en kunnen dus sneller tot productie overgaan.

Meet us at:

ESEF 2022

30/8-2/9 2022

Jaarbeurs Utrecht

Kunststoffen

14-15/09 2022

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

Rapid Service Expert

Een van onze grootste voordelen is ongetwijfeld onze “Rapid Service”. Dankzij onze specifieke aanpak kunnen wij de tijd tussen productontwerp en productie tot een minimum beperken.

Deze service biedt een grote toegevoegde waarde en hoge winsten voor onze klanten. Hoe sneller een product kan worden geproduceerd, hoe sneller het op de markt kan komen.

Of het nu gaat om kleine oplagen of massaproductie, samen met onze klanten zoeken en definiëren wij de beste oplossing voor elke behoefte en wens.

Diverse portfolio

De klantenportefeuille van ADSO is echt divers, van kleine innovatieve bedrijven en start-ups tot de grote multinationals. 

Elke opdracht, probleem of idee wordt met de grootste zorg en kwaliteit behandeld. 

Een ervaren team van product engineers en designers staat steeds tot uw dienst om u te begeleiden en te adviseren tijdens het ontwikkelingsproces.

In huis Productie

Wij beschikken over een brede waaier van in-house productie mogelijkheden (Plastic Injectie, Frezen, Draaien, PCB potting,…). 

Met al deze mogelijkheden bieden wij een oplossing voor elke productievraag en zijn wij in staat een snel productieproces mogelijk te maken. 

Bovendien volgen we de productie nauwgezet op en garanderen we dus een kwalitatief hoogstaande productie met alle nodige zorg.

Ingenieur Specialist

Wij ontwerpen uw product voor u vanaf idee, schets of zelfs
geavanceerde plannen. 

Wij kunnen u helpen een product te ontwerpen dat
direct klaar is voor productie met een minimum aan testen
en aanpassingen.

Mask ComfortKit

Ontworpen voor hygiëne en comfort. De recente pandemie bracht een reeds bestaand probleem onder de aandacht. De bijbehorende ongemakken van het langdurig dragen van gezichtsmaskers. We besloten te helpen waar we konden en geavanceerde oplossingen te bieden die het dragen van deze maskers minder storend en invasief zouden maken.

Maar het is niet zo dat het dragen van gezichtsmaskers samen met Covid-19 verdween. 

Daarom blijven we ons inzetten voor meer comfort en hygiëne voor de sectoren waar dit belangrijk is en altijd zal blijven. De Adso-Care Comfort Kit werd ontworpen en wordt volledig intern in onze Adso-faciliteit geproduceerd.

Ontdek de

ADSO Voordelen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more