Hoge kwaliteit
Productie

TOOLS

Low Pressure Molding

In House

Low Pressure Molding is een sneller en efficiënter proces dan conventionele potting. Zoals de naam al aangeeft, worden de onderdelen bij lagere druk gegoten, waardoor delicate elektronische assemblages voorzichtig kunnen worden ingekapseld. De meest voorkomende toepassingen voor dit proces zijn het oppotten van elektronica of het maken van een spanning verlichting op een kabel.

low pressure molding example
Fast product manufacturing

Potting / Resin Casting

In House

Naast het Low Pressure Molding doen wij ook nog steeds het conventionele potten van elektronica. Dit kan zowel manueel als semi-automatisch. De potting biedt een superieure bescherming tegen water, chemicaliën, spanningsontlading, schokken, fysische schade,…

Plastic Injection

In House

In onze vestiging in Boom beschikken we over verschillende soorten injectiemachines. Zo kunnen we de tijdspanne tussen de engineering van de producten en de levering ervan effectief inkorten. 

Onze machines zijn uitgerust met transportbanden en picker robotarmen. Voor meer informatie over de matrijzen die wij gebruiken, kunt u terecht in onze rubriek Rapid Service!

Plastic injected part
Die casted product

die casting & Lost Wax casting

Internationaal

Het Spuitgieten en Lost Wax Giet proces is zeer moeilijk en zwaar, de hele fabriek moet hiervoor uitgerust zijn, dus het is geen verrassing dat wij deze service niet aanbieden in onze vestiging in Boom. 

Maar geen probleem! Onze collega’s in China staan tot onze dienst om onze klanten te voorzien van hun gewenste producten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Metalen Plaatdelen & Klein Metaal Constructies

Internationaal

In China hebben we een kwaliteitsgerichte productiefaciliteit die onze klanten een breed scala aan toepassingen biedt, van precisieplaatwerk tot zware plaat. 

Onze getalenteerde plaatwerkingenieurs en bekwame ambachtslieden werken samen om hoogwaardige metaalproducten op maat te maken.

punctured metal sheets waving

Ontdek de

ADSO Voordelen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more