Realiseer
uw idee.

Engineering & design

Onze kennis van productie wordt verwerkt in onze ontwerpen. De reden van ons succes is, dat wij door onze in-house productie direct weten hoe wij een product moeten ontwerpen dat geschikt is voor productie. Reeds in deze fase worden kostenvoordelen behaald. Onze ingenieurs beschikken niet alleen over de mechanische en technische kennis.

Wij gebruiken al onze creativiteit en inspanningen om onze klanten superieure oplossingen voor te stellen. Onze bedrijfs
filosofie is om onze klanten innovatieve en winstgevende producten te leveren.

Reverse Engineering

Met onze reverse engineering-mogelijkheden kunt u een bestaand onderdeel scannen, de 3D-gegevens ophalen, ze manipuleren en zo nodig wijzigingen aanbrengen. Dit is ongelooflijk nuttig voor de re-engineering van oude onderdelen waarvan het 3D-bestand verloren is gegaan, niet toegankelijk is of zelfs niet bestaat.

Omzetten
2D naar 3D

Wij kunnen uw 2D tekening omzetten naar een solide 3D model. Niet alleen vanuit een PDF, DXF of DWG, maar ook vanuit handgetekende schetsen.

Design & Concepten

Om echt succesvol te zijn, vereisen innovatieve producten veel meer dan pure creativiteit of een goed ontwerp. Samen met onze klanten stellen we een programma van eisen op.

Aan de hand van dit programma kan ons multidisciplinaire team diverse quick-designs en out-of-the-box concepten creëren.

Ons engineering team zal op zijn beurt het geselecteerde concept vertalen naar een commercieel en eenvoudig te produceren product dat echt waardevol is voor onze klanten.

Profiteer van de

ADSO Voordelen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more