Eerst op
de markt.

RAPID SERVICE

Iedereen weet dat voor nieuwe producten de “Time to Market” zeer belangrijk en vaak cruciaal is voor succes. Met dit in gedachten heeft ADSO de applicatie “RAPID SERVICE” ontwikkeld.

Met deze service kunnen we snel inspelen op elke behoefte van onze klanten met een korte doorlooptijd van idee tot product, gaande van kleine tot grote productieseries. Dat is onze kracht!

Kiezen voor onze Rapid Service betekent: verstandig omgaan met uw kostbare tijd en uw investeringskosten verlagen.

Service Materiaal Doorlooptijd Shots gegarandeerd
Proof of Concept (Rapid Tool)
3D printed cavity tool parts
12 – 14 dagen
25
ICC Tool (interchangeable Core & Cavity)
Soft Steel
20 dagen
2500
Soft Steel
Soft Steel
25 dagen
10.000
Production Tool
6 - 8 weken

Proof of Concept (Rapid Tool)

3D printed cavity tool parts

12 – 14 dagen

25 stuks

ICC Tool

(interchangeable Core & Cavity)

Soft Steel

20 dagen

2500 stuks

Soft Steel

Soft Steel

25 dagen

10.000 stuks

Production Tool

6 – 8 weken

Rapid Tooling

Voor deze service gebruiken wij additief gefabriceerde (3D-geprinte) cavity tool onderdelen. Met deze hoogwaardige geprinte gereedschappen kunnen wij binnen een doorlooptijd van 10 dagen tot 100 spuitgietproducten vervaardigen.

Het aantal onderdelen dat vervaardigd kan worden, is sterk afhankelijk van de complexiteit van het product en de keuze van het spuitgietmateriaal. De materialen die wij kunnen aanbieden zijn: PP, PE, ABS, PS en diverse elastomeren.

ICC-Tooling

Om de investeringskosten voor onze klanten laag te houden, maken wij vaak gebruik van Interchangeable Core & Cavity Tools. Hierbij gebruiken we zacht stalen kernen die in onze holtevorm passen. Deze kernen kunnen worden geleverd in drie maten, Small – Medium – Large. 

Met deze hoogwaardige gereedschappen kunnen wij de eerste producten leveren binnen een doorlooptijd van 20 dagen. Wij kunnen gemiddeld 2.500 stuks produceren.

Soft Tooling

Wanneer we met Soft Tools werken, kunnen we elk soort technisch kunststof injectiemateriaal gebruiken. Ook zijn meerdere materialen mogelijk, bijvoorbeeld afdichtingen of klepafdichtingen. Voor deze gereedschappen kunnen we gemiddeld 10.000 stuks produceren en de eerste onderdelen binnen 25 werkdagen leveren. 

Als de samples door onze klanten zijn goedgekeurd, kunnen we meteen beginnen met een kleine productierun, zonder kostbare tijd te verliezen. Tegelijkertijd is het al mogelijk om de productie van eventuele productiegereedschappen op te starten.

Tools

Hoge kwaliteit Productie

Wees de eerste
op de markt

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more