Kunststof spuitgieten

Laag Volume productie

ADSO

contact@adso.be
+32 3 290 05 02

Bent u opzoek naar een kleine productie oplage?

Heeft u als product-ontwerper, ontwerpbureau, startup, kunstenaar of fabrikant, een exclusief product, prototype of wilt u de kloof tot full-scale productie overbruggen? 

Zoekt u een oplage tussen 10 en 25.000 spuitgegoten stuks van uw innoverend product?

Een snelle oplevering van lage volumes

Iedereen weet dat voor nieuwe producten de “Time to Market” zeer belangrijk en vaak cruciaal is voor succes. Met dit in gedachten heeft ADSO de applicatie “RAPID SERVICE” ontwikkeld.

Met deze service kunnen we snel inspelen op uw behoefte naar een kleine oplage met een korte doorlooptijd van idee tot product.

In huis Productie

Wij beschikken over een brede waaier van in-house productie mogelijkheden (Plastic Injectie, Frezen, Draaien, PCB potting,…). 

Met al deze mogelijkheden bieden wij een snelle oplossing voor uwe lage volume spuitgiet oplossingen. 

Bovendien volgen we de productie nauwgezet op en garanderen we dus een kwalitatief hoogstaande productie met alle nodige zorg.

De voordelen van lage volume productie bij ADSO

Zij gingen
u voor:

CASES

Messenger

ADSO heeft dit exclusieve en innovatieve product in opdracht van de klant ontworpen en geproduceerd. Het apparaat is schokbestendig (1,20m) en behoort tot de beschermingsklasse IP55. Alle onderdelen zijn gemaakt van medisch materiaal en worden geproduceerd in ADSO’s Soft Tools om de investeringskosten laag en de doorlooptijden kort te houden.

iMini

ADSO ontwierp en engineerde de volledige behuizing en voegde ook een PU-potting toe om de PCB waterdicht te maken en tegelijkertijd de werking van de luchtsensoren te garanderen.

Contacteer ons nu voor meer info over:

laag volume productie

contact@adso.be
+32 3 290 05 02

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more