Met kennis
gemaakt.

CASES

ADSO
Comfortkit

De ADSO ComfortKit bestaat uit de ADSO Ears, FaceSuit® en HeadStrip. Deze 3 producten zijn gemaakt om het algemene comfort van een mondmasker te verhogen. Met de complete set kan de gebruiker de beste combinatie voor zijn masker en zijn gezicht kiezen en bepalen. De producten worden gepresenteerd in een mooie compacte doos. Dit doosje houdt de onderdelen schoon en georganiseerd, het kan ook gebruikt worden om de maskers correct en stofvrij op te bergen.

De beelden van verzorgers met afdrukken van gezichtsmaskers op hun gezicht, de verhalen over pijnlijke oren, aangedampte brillen, enz. hebben ons ertoe aangezet een product te ontwerpen en te produceren dat een einde maakt aan al deze ongemakken en problemen.

Ons zorgpersoneel moet immers in de beste omstandigheden hun werk kunnen doen.

Met de ontwikkeling van ADSO Ears, FaceSuit® en HeadStrip hopen we daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Messenger

ADSO heeft dit innovatieve product in opdracht van een Duitse en Nederlandse klant ontworpen en geproduceerd. Het apparaat is schokbestendig (1,20m) en behoort tot de beschermingsklasse IP55. Alle onderdelen zijn gemaakt van medisch materiaal en worden geproduceerd in ADSO’s Soft Tools om de investeringskosten laag en de doorlooptijden kort te houden.

De Messenger is een apparaat dat door artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen wordt gebruikt om alle relevante informatie over de patiënten te verspreiden en te ontvangen. Met de belangrijke gegevens die zij ontvangen kunnen zij prioriteiten evalueren, noodzakelijke acties bepalen en dienovereenkomstig reageren.

iMini

ADSO ontwierp en engineerde de volledige behuizing en voegde ook een PU-potting toe om de PCB waterdicht te maken en tegelijkertijd de werking van de luchtsensoren te garanderen.

De iMini is het kleine paradepaardje van iSense it, het meet een reeks omgevingsparameters. Dit apparaatje is zeer multifunctioneel, het werkt op batterij of USB-lader en heeft de afmetingen van een dikke TIC TAC box.

Op volle kracht meet de iMini de temperatuur, vochtigheid, CO2, VOC, licht, verandering in verlichting, geluidsniveau, G-krachten en helling van het apparaat.

iMatch

De klant leverde het ontwerp en ADSO produceerde de behuizing met behulp van Soft Tools, wat resulteerde in een korte doorlooptijd en lage kosten.

De GridLer iMatch biedt ondersteuning aan professionals op het gebied van openbare orde, veiligheid en grensbeveiliging. Het product beschikt over de nieuwste innovatieve technologieën om ID-documenten te controleren en biometrische kenmerken te verifiëren. De GridLer iMatch is licht, robuust, compact en voldoet aan de zeer strenge technische veiligheidseisen.

TP10

Samen met de klant ontwierp en produceerde ADSO de productset. Het gebruik van ICC en Soft Tools garandeerde een korte doorlooptijd en een lage investering.

De Fixsus TP10 is een bedieningspaneel dat geïnstalleerd wordt in huishoudens en kantooromgevingen. Dit apparaat communiceert via het DIOC-protocol met het besturingssysteem dat door het hele gebouw loopt. Binnen dit multifunctionele apparaat vindt u de volgende functionaliteiten: 10 knoppen op het Touch Panel met 10 LED’s, een weergave van de temperatuur, het CO2-niveau, de algemene luchtkwaliteit en de luchtvochtigheid.

Longdream

ADSO engineerde en produceerde de harde kunststof behuizing en de zachte siliconen huls, met behulp van ICC en Soft Tools. Met behulp van deze gereedschapstechnieken maakte ADSO de doorlooptijden kort en de investeringen laag.

Deze Medatec productcollectie bevat een geavanceerde slaapmonitor, die door zijn compacte afmetingen en gebruiksgemak zeer geschikt is voor thuisgebruik. Dit apparaat zorgt ervoor dat de patiënt de slaaptest thuis, in een vertrouwde omgeving, kan doorstaan.

iMaxi

ADSO ontwierp en produceerde de behuizing met behulp van Rapid Tooling (3D-geprinte gereedschappen) om de flexibele afdichting te evalueren en Soft Tools om de onderdelen van de behuizing te produceren, inclusief het omspuiten van het transparante venster.

Met dit product kunnen 3 soorten metingen worden gecombineerd: Temperatuur, relatieve vochtigheid, luchtsnelheid, drukverschillen, enz. De klant kiest en stelt de functies samen.

Profiteer van de

ADSO Voordelen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more